Populære filmer

The Flight Before Christmas

Alle filmer

Every Other Holiday

Tracie og Rick er skilt, slik at barna alltid feirer høytidene med en forelder om gangen. Denne vinteren har barna bare ett ønske - å feire jul med begge foreldrene sine.

A Christmas Movie Christmas

To søstre bor sammen. Den ene elsker julefilmer og den andre kaller dem forutsigbare. De møtes. De blir forelsket. Det snør. Slutt. Men denne gangen blir det annerledes når de våkner opp i en julefilm.

A Cinderella Christmas

A Cinderella Christmas

Angie jobber hardt for onkelens firma, men kusinen Candace tar all æren for arbeidet. Da Angie tar seg fri en kveld for å gå på maskeradeball mister hun alle hemninger, og legger seg etter Nicholas, en rik ungkar fra nærmiljøet.

A Merry Holiday

Når han inviterer henne til sin julefest, er hun sikker på at hun har fått det til. Inntil hun innser at festen er en Hanukkah-fest.

The Flight Before Christmas

Kjæresten hennes har nettopp slått opp, så hun bestemmer seg for å reise hjem til jul, men en snøstorm omdirigerer flyet og de må lande i Montana. Her må hun dele det siste tilgjengelige rommet i et B&B, med en mann hun har møtt på flyet.

Marry Me at Christmas

Eieren av en brudebutikk, som er travelt opptatt med å planlegge et utsøkt julebryllup, faller uventet pladask for brudens bror.

My Christmas Love

My Christmas Love

En dame får gaver av en ukjent beiler som henter inspirasjonen sin fra den kjente julesangen "12 Days of Christmas".

A Christmas Crush

Addie største juleønske er at naboen Sam skal bli forelsket i henne. Selv om hun ikke forventer at noe skal skje, så går det i oppfyllelse! Synd at det bare var feil nabo.

A Dogwalker's Christmas Tale

A Dogwalker's Christmas Tale

En tur med en hund gir ikke bare nye venner, men et nytt syn på verden.

The Christmas Setup

The Christmas Setup

Advokaten Hugo reiser fra New York City til hjembyen for å tilbringe julen med moren Kate. Kate sørger for at Hugo skal treffe Patrick, som han tidligere har vært hemmelig forelsket i.

A Score to Settle

A Score to Settle

Frank, en tidligere torpedo for mafiaen, blir løslatt fra fengsel etter å ha sonet 19 år for en forbrytelse han ikke begikk.

Taken 2

Taken 2

Den pensjonerte CIA-agenten Bryan Mills og hans kone er i Istanbul når de blir bortført. Mannen som holder dem som gissel viser seg å være far til en av de mennene som tidligere kidnappet Mills datter, og under frigjøringen av datteren ble han drept.

The Black Dahlia

The Black Dahlia

De to politimennene blir satt til å etterforske det makabre drapet på B-skuespillerinnen Betty Ann Short.

A Few Best Men

A Few Best Men

David og Maria planlegger å gifte seg om kort tid. Men selvfølgelig skal Davids tre beste venner også komme til bryllupet...

Sykt forelsket

Sykt forelsket

En kjærlighet dømt til å mislykkes.

Taken 3

Taken 3

Eks-agenten Bryan Mills er forsont med sin tidligere kone, men lykken blir kortvarig når hun brutalt myrdes og han blir beskyldt for udåden.

Monster

Monster

Aileen Wuornos oppvekst i Michigan var preget av misbruk og narkotika. Allerede som trettenåring var hun både prostituert og gravid. Senere flyttet hun til Florida, hvor hun tjente til livets opphold ved å prostituerte seg til lastebilsjåfører langs motorveien. Filmen er basert på den virkelige historien om Aileen Wuornos som i 2002 ble henrettet for å ha drept seks menn.

General Commander

General Commander

CIA-agenten Jake blir vitne til at en i teamet hans blir drept under en hemmelig operasjon, men CIA nekter å hevne drapet og Jake danner i stedet en egen innsatsstyrke som kun har ett oppdrag: hevn.

Captain Fantastic

Captain Fantastic

En far oppdrar barna på en helt spesiell måte.

Grace of Monaco

Grace of Monaco

Vi følger Grace Kelly i hennes lengsel etter å vende tilbake til det store lerretet og som prinsesse i et fyrstedømme.

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them

Engang var Conor og Eleanor lykkelig gift. Nå føler de seg fremmed for hverandre.

Cassandra's Dream

Cassandra's Dream

To brødre er i pengeknipe, og begge har de kjærester å ta seg av også.

The Butler

The Butler

I tre tiår tjente Cecil Gaines som butler for åtte amerikanske presidenter. Ved å jobbe så nært på og for disse mektige mennene i Det hvite hus, ble han vitne til store, dramatiske endringer i amerikansk historie.

Blue Jasmine

Blue Jasmine

Den elegante sosietetskvinnen Jasmine har levd gode dager takket være hennes velstående ektemann Hal. Men da alt rakner og Jasmine får et nervøst sammenbrudd, flytter hun til sin søster Ginger for å komme tilbake til hektene.

Aftermath

Aftermath

Når Roman kommer til flyplassen, får han vite at det har skjedd en katastrofal ulykke.

My Best Friend's Bouquet

My Best Friend's Bouquet

En håpløs romantiker overser alle tegn på at hennes sanne kjærlighet har vært i hennes liv hele tiden.

And So It Goes

And So It Goes

Det er en million grunner til ikke å like eiendomsmegler Oren Lille, og det er slik han foretrekker det.

Malavita: The Family

Malavita: The Family

Endelig er en kryssning mellom Sopranos og Lilyhammer kommet på film med De Niro som gudfar i Manzoni-famlien, en beryktet mafiaklan, har blitt flyttet til Normandie i Frankrike som en del av et vitnebeskyttelsesprogram.

Empire State

Empire State

Et drama om to barndomsvenner som planlegger å rane et pengetransportfirma og politimannen som er på sporet av dem.

The Whole Truth

The Whole Truth

En forsvarsadvokat arbeider for å få sin tenårings klient frikjent for mordet på sin rike far. Bevisene mot ham er betydelig: en kniv med klientens fingeravtrykk og en nær tilståelse. På toppen av det, har klienten ikke sagt et ord siden forbrytelsen fant sted.

The Nanny Diaries

The Nanny Diaries

Annie Braddock er nyutdannet og under sterkt press fra sin mor til å finne en respektabel stilling i forretingslivet.

Fire with Fire

Fire with Fire

Etter å ha blitt vitne til det brutale mordet på en kioskeier og hans sønn, klarer brannmannen Jeremy Coleman så vidt å flykte med livet i behold.

Brick Mansions

Brick Mansions

I en forfallen del av Detroit med forlatte mursteinshus har byens farligste kriminelle funnet sitt oppholdssted. Uten mulighet til å få kontroll på kriminaliteten har politiet bygget en vegg rundt området.

Utdrikningsslaget

Utdrikningsslaget

Regan er vant til å være først ute med alt. Forargelsen er derfor stor når hun finner ut at tjukkasvenninnen Becky fra High School blir den første til å stå foran alteret med drømmemannen. Og som om ikke det var nok, har hun bedt Regan og venninnene om å være brudepiker.

Vice

Vice

Her er det mulig å betale for å leve ut sine fantasier på 100% menneskelignende roboter.

Carol

Carol

I New York på begynnelsen av 1950-tallet arbeider Therese Belivet i et varehus på Manhattan og drømmer om et bedre liv. Det er her hun møter Carol Aird, en forlokkende og elegant kvinne fanget i et forferdelig ekteskap.

The Prince

The Prince

Den pensjonerte leiemorderen Paul blir tvunget tilbake til det kriminelle miljøet da datteren hans kidnappes.

American Heist

American Heist

Frankie og James er to brødre med en mørk fortid. Den ene broren lokker den andre til å være med på et skjebnesvangert bankran med en bande farlige kriminelle. Brødrenes lojalitet blir satt på prøve.

3 Days to Kill

3 Days to Kill

Da CIA agenten Ethan Renner ender på sykehuset etter et mislykket oppdrag, får han vite at han har kun få måneder igjen å leve. Han beslutter derfor å oppsøke sin datter som han ikke har sett på årevis.

LOL

LOL

Et nytt skoleår begynner og Lola har kjærlighetssorg etter å ha blitt dumpet av kjæresten. Men snart blir hun overrasket av sin beste venn, den unge musikeren Kyle, som viser seg å ha følelser for henne. I en verden forbundet av YouTube, iTunes og Facebook møter vi Lola og hennes venner.

Skrik 4

Skrik 4

10 år har gått og Sydney har endelig begynt å få livet sitt tilbake. Men det varer ikke særlig mye lenger, og i dette tiåret er det nye regler som gjelder.

Redemption

Redemption

En hjemløs og plaget tidligere spesialsoldat på flukt fra krigsretten griper muligheten til å overta identiteten til en annen mann og blir en hevnens engel i prosessen.

Parker

Parker

Parker er den mest vågale, grundige og hensynsløse tyven i bransjen. Han er en ekspert på planlegging og gjennomføring av tilsynelatende umulige kupp. Alt han krever av mannskapet sitt er absolutt lojalitet, og at de følger hans plan slavisk.

Blood Ties

Blood Ties

Brødrene Frank og Chris Pierzynski vokste opp sammen i det harde nabolaget i Brooklyn. Nå i 1973 er Frank sjef for den lokale NYPD avdelingen, og Chris er ved å avslutte en 12 års fengselsstraff for mord.

The Captive

The Captive

Da datteren til Matthew og Tina forsvinner begynner marerittet som varer et tiår. Etter flere år dukker et spor plutselig opp på nettet. Nå begynner jakten, men hvem jakter på hvem? Denne gangen skal de komme frem til sannheten, men kan de det når de blir overvåket?

De urørlige

De urørlige

Mangemillionæren Philippe er lammet fra nakken og ned etter en paragliderulykke og må leve resten av livet i rullestol. Han bor i luksuriøse omgivelser i Paris og skal ansette en ny pleieassistent. Den eneste som skiller seg ut av søkerne er Driss som kun har søkt på jobben fordi han må vise at han er aktiv arbeidssøker for å beholde trygdepengene. Snart begynner et usannsynlig kameratskap forankret i ærlighet og humor mellom to individer som på overflaten ikke ville hatt noe til felles.

Colombiana

Colombiana

Filmen tar oss med på hevntoktet til den unge leiemorderen Cataleya som bestemte seg for å bli leiemorder etter at hun som barn ble vitne til drapet på foreldrene.

The Truth Matters

The Truth Matters

Et lag av journalister begynner å grave dypere og finne anonyme kilder i regjeringens innerste sirkler.

Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona

Vicky og Christinas ferie forvandles til en sanselig reise, når Josés ekskone Maria Elena gjør sin dramatiske entré.

Playing It Cool

Playing It Cool

Historien om en ung mann desillusjonert av kjærlighet, som møter en fantastisk ung kvinne. Det viser seg at hun er forlovet med en fyr som ikke liker at hun går på stevnemøter

Dave Attell: Road Work

Dave Attell: Road Work

Ikke gå glipp av ståopp-spesialen til komikerveteranen Dave Attell, som viser flere av Attells opptredener fra hans turné. Fra New Orleans, Philadelphia, Minneapolis og mer.

The Bank Heist

The Bank Heist

Politibetjent Mike Chandler og en ung sivil passasjer befinner seg plutselig midt i et dristig bankkupp utført av et team fryktløse, høyt utdannede og tungt bevæpnede menn.

Precious Cargo

Precious Cargo

Etter et mislykket kupp blir de to tyver og eks kjærester Jack og Kare ofre for mafiabossen Eddies vrede.

Burnt

Burnt

Rebellkokken Adam Jones hadde alt – og mistet det igjen.

Extraction

Extraction

Da den pensionerede CIA agent Leonard bliver kidnappet, sætter hans søn Harry gang i sin egen uautoriserede redningsaktion.

A Family Man

A Family Man

Når Danes sjef setter ham opp mot Lynn Vogel, girer Dane opp for den profesjonelle kampen i livet sitt.

Cooking with Love

Cooking with Love

I håp om å få en forfremmelse, forbereder Kelly for hennes matlagingprogram for barn. Når programmets vert Betty får en uventet skade, ansetter Kelly den kontroversielle kokken Stephen som erstatter.

Love at Look Lodge

Love at Look Lodge

Lily hjelper arbeidsnarkomane Noah med å legge jobben til side for å planlegge sin søsters bryllup, alt mens hun lærer hva som er viktigst i livet: familien.

Love at Daisy Hills

Love at Daisy Hills

Når Jo innser at familiens butikk i Daisy Hills taper penger, må faren hennes Duke be Jos ekskjæreste, Blake, om hjelp.

Jamie's Easy Christmas Countdown

Jamie's Easy Christmas Countdown

Jamie gjør det enkelt å forberede seg til jul med sin idiotsikre matplan.

Submergence

Submergence

James og Danielle møtes ved en tilfeldighet på et hotell ved den franske kysten og det oppstår sterk kjærlighet.

A Merry Christmas Match

A Merry Christmas Match

Corey har en travel timeplan, men hun setter av tid hvert år for å hedre farens minne ved å arrangere byens julekonkurranse. Men hun har glemt hvordan det er å ønske seg mer - til hun møter Ryder

My Boyfriends' Dogs

My Boyfriends' Dogs

På en regnfull kveld blir eierne av en liten kafé overrasket av en ung kvinne i brudekjole og med 3 hunder i bånd, som trygler dem om å slippe henne inn i kafeen sin.

Love on the Rise

Love on the Rise

En baker tror at en velstående ungkar er en kelner, og de to forelsker seg. Det hun ikke vet er at selskapet hans prøver å kaste ut bakeriet hennes.

Love on Repeat

Love on Repeat

Når Amber begynner å leve samme dag om og om igjen, innser hun at hun sitter fast i limbo og må endelig bestemme hva som skal til for å gjøre henne lykkelig.

Accidentally Engaged

Accidentally Engaged

Clarissa mislykkes i skuespillerkarrieren og vender tilbake til hjembyen i et bryllup. Overfor vennene sine hevder hun at hun dater kjendisen Chas Hunter, og når løgnen hennes blir et offisielt rykte, dukker Chas plutselig opp ved festlighetene for å unngå ugunstig omtale.

Bottled with Love

Bottled with Love

Etter å ha blitt latt i stikken, blir Abbey inspirert til å skrive et brev, legge det i en flaske og kaste den på havet.

Little House: Look Back to Yesterday

Little House: Look Back to Yesterday

Albert Quinn Ingalls drømmer om å bli lege. Men snart oppdager han at han er dødssyk, og bestemmer seg for å tilbringe sin siste tid i Walnut Grove.

Little House: Bless All the Dear Children

Little House: Bless All the Dear Children

Rose Wilder blir kidnappet av en kvinne som nylig mistet barnet sitt. Laura, Almanzo og Mr. Edwards går ut for å lete etter henne, men møter i stedet en ensom foreldreløs gutt.

Little House: The Last Farewell

Little House: The Last Farewell

Mens Charles og Caroline besøker Walnut Grove, blir innbyggerne inspirert av Laura til å stå opp mot en utvikler som har kjøpt tomta til Hero Township.

A Summer to Remember

A Summer to Remember

Jessica prøver så godt hun kan å sjonglere jobben som lege og familien, og bestemmer seg for å ta med tenåringsdatteren sin på ferie til Fiji i håp om å kunne koble helt av.

Made for You, with Love

Made for You, with Love

Eieren av en bruktbutikk med brudekjoler puster nytt liv i andres kjoler. Men når hun møter den perfekte fyren, er hun redd for åpne hjertet sitt og satse på kjærligheten.

Miss Fisher & the Crypt of Tears

Miss Fisher & the Crypt of Tears

Etter å ha frigjort en ung jente fra fangenskap i Jerusalem, begynner Phryne Fisher å avdekke et mysterium.

All for Love

All for Love

Etter 73 feil om brannmenn i hennes forrige roman, insisterer Jos redaktør at hun skal på en bootcamp for å gjøre undersøkelser før sin neste bok.

Love at First Dance

Love at First Dance

Danselæreren Hope forelsker seg i sin nye elev, som er Manhattans mest ettertraktede ungkar. Det eneste problemet er at han er i ferd med å gifte seg med en annen.

Rask og enkel julemat med Jamie Oliver

Rask og enkel julemat med Jamie Oliver

I år lager Jamie rask og enkel julemat hjemme i Essex, og skaper 10 helt nye festlige oppskrifter for familien og nære venner.

Karsten og Petra lager teater

Karsten og Petra lager teater

Karsten og Petra drar på teater med barnehagen. Etter å ha sett Tornerose vil Petra lære mer om teater og Karsten fatter interesse for lyssettingen. Etter et spennende møte med teaterdukkene har Løveungen og Frøken Kanin lyst til å bli skuespillere.

Christmas Mail

Christmas Mail

En mystisk kvinne som jobber på postkontoret svarer på Julenissens brev, fanger oppmerksomheten til en desillusjonert postoperatør.

Luksusfellen - hvordan gikk det

Luksusfellen - hvordan gikk det

For et år siden møtte vi småbarnsmoren Scarlet for første gang. Nå reiser ekspertene tilbake for å se hvordan Scarlet har klart seg på egenhånd.