warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Popular {name} program

NCIS

All {name} series

White Boy Rick

Det er 80-tallet, og crackepidemien har nådd nye høyder. Dette er den sanne historien om en far fra arbeiderklassen og hans tenåringssønn, som ble både narkolanger og FBI-informant før han ble myndig.

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans

De etterforsker forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen som er kjent for sin musikk, underholdning og dekadanse.

Instinct

Instinct

Dr. Reinhart lever et fredfullt liv som forfatter og universitetsprofessor. Men når NYPD ber ham om hjelp med å fange en seriemorder som er inspirert av hans bok, føler han seg tvunget til å hjelpe.

NCIS

Spesialagentene i NCIS etterforsker alle kriminalsaker knyttet til marinen.

Revolver

Spenningsfilm med Jason Statham og Ray Liotta, av regissør Guy Ritchie. En forbryter vil ta hevn mot mannen som drepte svigersøsteren hans og fikk ham fengslet.

21 Bridges

Allerede som barn lærte Andre om politilivets tøffe vilkår når faren døde i tjeneste. Nå er han selv politimann, og når åtte kolleger blir drept under et ran sverger han å hevne alle som mistet livet.

Crossing Jordan

Crossing Jordan

Dr. Jordan Cavanaugh er en briljant og uredd medisinsk undersøker fra Boston med en brokete karriere – og en forkjærlighet for å gjøre mer en nødvendig for å etterforske kriminalitet.

Partners in Crime

Partners in Crime

Ekteparet Tommy og Tuppence Beresford, løser mysterier og avdekker konspirasjoner i Storbritannia på 1950-tallet under den kalde krigen.

Las Vegas

Las Vegas

Den tidligere CIA-agenten Big Ed Deline, driver det beste overvåkingsselskapet i Vegas.

Kriminalsjef Foyle

Kriminalsjef Foyle

Mens andre verdenskrig raser over hele verden, kjemper politiinspektør Foyle sin egen krig mot kriminalitet på hjemmefronten, når de kriminelle begynner å utnytte kaoset.

American Heist

American Heist

Frankie og James er to brødre med en mørk fortid. Den ene broren lokker den andre til å være med på et skjebnesvangert bankran med en bande farlige kriminelle. Brødrenes lojalitet blir satt på prøve.

Colombiana

Colombiana

Filmen tar oss med på hevntoktet til den unge leiemorderen Cataleya som bestemte seg for å bli leiemorder etter at hun som barn ble vitne til drapet på foreldrene.

Empire State

Empire State

Et drama om to barndomsvenner som planlegger å rane et pengetransportfirma og politimannen som er på sporet av dem.

Redemption

Redemption

En hjemløs og plaget tidligere spesialsoldat på flukt fra krigsretten griper muligheten til å overta identiteten til en annen mann og blir en hevnens engel i prosessen.

Blood Ties

Blood Ties

Brødrene Frank og Chris Pierzynski vokste opp sammen i det harde nabolaget i Brooklyn. Nå i 1973 er Frank sjef for den lokale NYPD avdelingen, og Chris er ved å avslutte en 12 års fengselsstraff for mord.

The Captive

The Captive

Da datteren til Matthew og Tina forsvinner begynner marerittet som varer et tiår. Etter flere år dukker et spor plutselig opp på nettet. Nå begynner jakten, men hvem jakter på hvem? Denne gangen skal de komme frem til sannheten, men kan de det når de blir overvåket?

Fire with Fire

Fire with Fire

Etter å ha blitt vitne til det brutale mordet på en kioskeier og hans sønn, klarer brannmannen Jeremy Coleman så vidt å flykte med livet i behold.

The Bank Heist

The Bank Heist

Politibetjent Mike Chandler og en ung sivil passasjer befinner seg plutselig midt i et dristig bankkupp utført av et team fryktløse, høyt utdannede og tungt bevæpnede menn.